reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Naše znojemská omáčka

My ji milujeme. Vyzkoušejte tento recept!


  • 4,5

    548×

    4,5 548
  • 1 h 15 min

  • 149×

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 594 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 853 hodnocení

Recept na jemný vaječný likér krok za krokem

5. 12. 2019

Bábovka

4,7 1 613 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 693 hodnocení

Vánoce diabetika: Jak si při dietě pochutnat?

5. 12. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 176 hodnocení

Bezkonkurenční medovníkové kuličky krok za krokem

4. 12. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 574 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 692 hodnocení

Jak mlsají na Vánoce ve světě?

4. 12. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 273 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 563 hodnocení

Videorecept: Sobí lízátka - sladké překvapení pro děti na Mikuláše

3. 12. 2019

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme najemno a osmahneme na oleji. Hovězí maso nakrájíme na kostky, vložíme na cibuli, trochu podlijeme vodou. Podle chuti osolíme a opepříme, přidáme lžíci hořčice. Necháme vařit skoro doměkka.

Když je maso skoro měkké, přidáme nakrájenou půlku předepsaného množství okurek, párek a lžíci hořčice. Když je maso měkké, přidáme nakrájená vařená vejce a ještě zbylé okurky. Znojemskou omáčku zamícháme a chvilku povaříme.

Naši znojemskou omáčku podáváme podle chuti s knedlíkem či rýží.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Naše znojemská omáčka

    Celkový počet komentářů: 155
    • Ellen
      Ellen

      Znojemská?

      Dobrý den,
      já měla za to, že do znojemské vejce nepatří, ale do frankfurtské určitě ano. Jinak recept celkem dobrý.

      20.12.2014 11:37:45

    • 44zd
      44zd

      z tohoto receptu na mě jde smutek

      ve Znojmě jsme si konzervárnu okurek nechali zničit...používám nakládané okurky německé nebo ještě lépe bulharské..zdeněk

      08.12.2014 02:17:50

    • Vilda Skarolek
      Vilda Skarolek

      Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      moc dobra, doporucuji spetku kmina, horcici nedavat do pridane vody ale s peprem a soli pomazat veprove maso (to ja radsi a je levnejsi) a nechat par hodin namarinovat v lednici, maso orestovat pred pridanim vody, pred dusenim pridat prolisovany cesnek a pulku masoxu. Zahustuji smetanou s moukou a nema chybu! diky

      06.10.2014 08:49:07


    • Pavel
      Pavel

      Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      Skoro hotovo :-) vyborna omajda az na ty litry vody je tam vazne potreba dost vody, takze zalezi na vas, kolik chcete omajdy tolik vody ;-)

      07.08.2014 10:26:24

    • petra  tomesova
      petra tomesova

      no omacka je dobroucka ale moc omacky mi to neudelalo ale super dala sem tam asi malo vody a jeste se chci zeptat nejak to nezahustujete mo se tak rasna omacka jako mate na obrazku teda fakticky nepovedla :(

      02.07.2014 11:56:06

    • Petr
      Petr

      Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

      Dobrý den, vařím tento recept poprvé můžu se zeptat kolik se tam přidává vody?

      11.03.2014 08:22:02

      • hilf
        hilf

        Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

        Tak to by mne také zajímalo :)

        27.03.2014 19:46:44

      • Kočí
        Kočí

        Re: Komentář k receptu Naše znojemská omáčka

        Já jsem podléval pěti litry vody a byloi to málo.Odhaduji,tak dvacet litrů.Nic se tím nezkazí.Naopak se zbytek zamrazí.Sám mám v mnrazáku 60 litrů omáčky.

        29.03.2014 17:42:21


    Nalezeno receptů: 155

    Přidat příspěvek k receptu Naše znojemská omáčka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.