reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Náplň z lilku a papriky

Pokud stejně jako já patříte k těm, kteří rádi na stůl dávají nová jídla, vyzkoušejte při přípravě těstovin tuto velmi nápaditou náplň.


  • 3,0

    70×

    2,9 70
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 702 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 938 hodnocení

Tradiční Velikonoce aneb jaké dobroty nesmí na vašem stole chybět

6. 4. 2020

Bábovka

4,7 1 676 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 754 hodnocení

Chcete začít jíst zdravěji? Se salátem z červené rýže a quinoy nešlápnete vedle

6. 4. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 138 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 190 hodnocení

Jak mít hezké Velikonoce i v době karantény?

5. 4. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 588 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 741 hodnocení

Když dojde droždí, zachrání nás kvásek: Skvělé recepty na kváskové pečivo

4. 4. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 282 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 628 hodnocení

Velikonoční pečení s dětmi: Tyhle sušenky ve tvaru zvířátek je budou bavit!

3. 4. 2020

Postup přípravy

Lilek a papriku omyjeme, oloupeme a vše nakrájíme na kostičky. Parmazán nastrouháme.

Česnek oloupeme, nakrájíme na plátky a na tuku osmahneme. Pak jej vyjmeme a na stejném tuku opečeme lilek dozlatova, přidáme papriku, krátce opečeme a necháme vychladnout.

Asi 2/3 zeleniny rozmixujeme. Pyré smícháme s ricottou, zbylou zeleninou, parmazánem, tymiánem a necháme půl hodiny odpočinout. Pak můžeme plnit podle libosti.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Náplň z lilku a papriky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.