reklama
hledat uživatel
       

Naložený romadur

Nakrájený sýr Romadur naložený s cibulí a kořením v octovém nálevu.


  • 3,1

    98×

    3 98
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Sýr Romadur příčně nakrájíme přibližně na 0,5 cm kousky. Kromě sklenice potřebujeme i 0,7 litrovou zavařovací sklenici.

Smícháme ocet, vodu, olej a bylinné koření a po spojení přidáme papriku. Cibuli očistíme a nakrájíme na kolečka.

Můžeme začít vrstvit. Na dno sklenice přijdou nejdříve kolečka cibule. Na ně romadur a vše trochu zalijeme směsí koření a octa. Sýr s cibuli vrstvíme do vyčerpání zásob, přičemž poslední vrstvou by měla být kolečka cibule.

Naložený romadur zalijeme nálevem. Zbylý nálev nevyléváme. Hodí se doplnění, pokud budeme sýr skladovat déle, protože se nálev vsákne do cibule. Láhev uzavřeme a necháme v lednici asi 5 - 6 dnů uležet.

Naložený romadur podáváme s čerstvým černým chlebem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Naložený romadur

    Celkový počet komentářů: 1

    • JR
      JR

      Komentář k receptu Naložený romadur

      "balíček bylinného koření"??? to je ale recept...

      23.10.2013 12:29:54

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Naložený romadur

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.