Maso si musíte naložit 2 dny dopředu, ale pak si výborně pochutnáte.
4 lžíce | olej |
sůl | |
mletý bílý pepř | |
1 kg | vepřová kýta |
marináda | |
---|---|
200 ml | ocet |
2 ks | mrkev |
2 ks | petržel |
4 ks | hřebíček |
6 kuliček | jalovec |
1-2 ks | bobkový list |
500 ml | červené víno |
6 kuliček | celý pepř |
omáčka | |
100 g | rozinky |
1 lžíce | polohrubá mouka |
375 ml | zeleninový vývar |
100 ml | smetana ke šlehání |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena