Naložené hrušky v pálence

chuťovka | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 59x
Recept na výbornou záležitost - hrušky naložené v alkoholu.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Cukr svaříme s vodou a dření vydlabanou z vanilkového lusku. Cukrový rozvar necháme vychladnout a poté ho promícháme s hruškovicí, vodkou nebo jinou málo aromatickou pálenkou.

Pevné a zralé hrušky omyjeme a osušíme. Slupku propícháme špejlí. Hrušky naskládáme do sklenice a zalijeme alkoholem. Sklenici dobře uzavřeme.

Naložené hrušky v pálence necháme macerovat v chladu a temnu 3 - 4 měsíce, teprve poté konzumujeme.

Michy autor receptu:

Naložené hrušky v pálence

Počet přidaných receptů: 3334

Ingredience

na porce
Vaše cena 5877 běžně 11302 Kč sleva 48 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Kuchařky obsahující recept Naložené hrušky v pálence

Recept se nachází v 8 kuchařkách
zjirousek
Zavařování 418 receptů
Tetiny ovocné recepty
veraricna
Tetiny ovocné recepty 2811 receptů
KDI
PUDINGY, DEZERTY, NÁPOJE 869 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Naložené hrušky v pálence

Přidat příspěvek k receptu Naložené hrušky v pálence
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept