Nálev na křupavé okurky

Okurky podle tohoto receptu nám moc chutnají. Recept je na 17 sklenic.
Komentáře receptu 2


Postup přípravy receptu

Do vody vložíme všechny uvedené přísady na nálev, necháme povařit a poté vychladit.

Nálev nalijeme do sklenic s okurkami. Mezi ně vkládáme kolečko cibule, mrkve a kopru. Sklenice dobře zavíčkujeme a povaříme na 180 °C asi 15 - 20 minut.

Takto připravené sterilované okurky jsou krásně křupavé.

autor receptu:

Nálev na křupavé okurky

Počet přidaných receptů: 6

Ingredience



Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Nálev na křupavé okurky

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Nálev na křupavé okurky
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept