reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Nákyp z jablečné kaše

Netradiční dánský moučník zapečený s nadýchanou polevou z bílků a mandlí.


  • 2,9

    1 057×

    2,9 1057
  • 1 h 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 579 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 842 hodnocení

Recept na bramborový guláš s klobásou krok za krokem

17. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 611 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 685 hodnocení

Videorecept: Vánoční pracny podle Anny

16. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 175 hodnocení

Videorecept: Vláčné hruškové lívance podle Anny

16. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 571 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 684 hodnocení

Už se zase blíží Vánoce

16. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 556 hodnocení

Víkendové pečení: Kakaová buchta s tvarohem nikdy nezklame

16. 11. 2019

Postup přípravy

Jablečnou kaši urovnáme do dobře vymazané nákypové formy. Vejce rozklepneme a oddělíme žloutky od bílků.

Mleté mandle promícháme s moučkovým cukrem. Do takto připravené směsi postupně vmícháme žloutky a nakonec sníh z bílků. Směs rozetřeme na jablečnou kaši a nákyp z jablečné kaše pečeme v mírně vyhřáté troubě přibližně půl hodiny.

Nákyp z jablečné kaše podáváme teplý s ušlehanou šlehačkou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Nákyp z jablečné kaše

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.