reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Nakládaný pokrájený hermelín

Hermelín, na kterém si za 14 dní určitě pochutnáte.


  • 4,1

    16×

    4 16
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme najemno, česnek prolisujeme.

Do misky nakrájíme hermelíny na drobné kostky, přidáme cibuli, česnek, 5 polévkových lžic oleje, zakapeme sójovou omáčkou (hodně), přidáme ocet, mletou papriku a pokud chceme hermelín ostřejší, můžeme přidat trošku ostré papriky. Dále přidáme bílý pepř nebo 5 kuliček celého bílého pepře, nové koření a rozlámaný bobkový list.

Všechno dobře promícháme. Nakládaný pokrájený hermelín je nejlépe vložit do uzavřené sklenice, která má dobře těsnící poklop a uložíme do chladničky.

Nakládaný pokrájený hermelín nechávám zrát 10 až 14 dní v chladničce. Pak jsou opravdu skvělé. Hermelíny se ale dají konzumovat už druhý den.

Nakládaný pokrájený hermelín podáváme s chlebem nebo bílím pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Nakládaný pokrájený hermelín

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.