reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Nakládaný bůček Habunda

Jedna tučnější, ale výborná chuťovka s chlebem. Recept na naložení vepřového masa v pikantní marinádě.


  • 4,6

    4,5 9
  • 2 h 40 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

marináda

nálev

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 811 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 030 hodnocení

Recept na pečené vepřové maso se zelím krok za krokem

19. 9. 2020

Bábovka

4,7 1 752 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 847 hodnocení

Je meloun ovoce, nebo zelenina? Otestuj svoji znalost!

19. 9. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 141 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 217 hodnocení

Inspirujte se, jak zpracovat jablka: 8 skvělých receptů na víkend

19. 9. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 612 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 798 hodnocení

Tip na víkend: Perníková bábovka se švestkami krok za krokem

19. 9. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 293 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 691 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

19. 9. 2020

Postup přípravy

Vyšší vepřový bok dáme společně s kořením (bobkový list, nové koření, cibule) do vody a vaříme asi 3 hodiny. Během vaření si rozmačkáme česnek do misky, přidáme sladkou a pálivou papriku, trochu chilli, sůl a med. Záleží na naší chuti, nemusíme přidat pálivou papriku a chilli.

Bůček na vrchní a spodní straně nařežeme na mřížky a položíme na alobal. Kus alobalu musí být hodně velký, aby se do něho dal celý bůček zabalit. Připravenou marinádu po všech stranách namatláme (i dovnitř mřížek).

Uděláme pěkný balíček, který dáme na 10 dnů do lednice. Potom náš balíček vyzvedneme a nakrájíme na plátky.

Nakládaný bůček Habunda podáváme jako chuťovku s chlebem nebo pečivem.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Nakládaný bůček Habunda

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.