reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Nakládaný bůček Habunda

Jedna tučnější, ale výborná chuťovka s chlebem. Recept na naložení vepřového masa v pikantní marinádě.


  • 5,0

    5 8
  • 2 h 40 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vyšší vepřový bok dáme společně s kořením (bobkový list, nové koření, cibule) do vody a vaříme asi 3 hodiny. Během vaření si rozmačkáme česnek do misky, přidáme sladkou a pálivou papriku, trochu chilli, sůl a med. Záleží na naší chuti, nemusíme přidat pálivou papriku a chilli.

Bůček na vrchní a spodní straně nařežeme na mřížky a položíme na alobal. Kus alobalu musí být hodně velký, aby se do něho dal celý bůček zabalit. Připravenou marinádu po všech stranách namatláme (i dovnitř mřížek).

Uděláme pěkný balíček, který dáme na 10 dnů do lednice. Potom náš balíček vyzvedneme a nakrájíme na plátky.

Nakládaný bůček Habunda podáváme jako chuťovku s chlebem nebo pečivem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Nakládaný bůček Habunda

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.