reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Nakládané švestky

Recept na nakládané švestky v kořeněném sladkokyselém nálevu.


  • 4,2

    21×

    4,2 21
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

nálev



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 652 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 904 hodnocení

Luštěninové rigatoni se sušenými rajčaty a uzeným tofu krok za krokem

20. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 650 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 726 hodnocení

Recept na kuřecí stehna s houbami krok za krokem

19. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 130 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 184 hodnocení

Zažeňte hlad v práci! 6 tipů na rychlé jídlo do krabičky

18. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 718 hodnocení

Luštěninové saláty: Jak na zdravý oběd, který opravdu chutná

17. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 600 hodnocení

Recept na kuřecí nudličky v kokosové omáčce krok za krokem

16. 2. 2020

Postup přípravy

Nejdříve si připravíme nálev. Ocet s cukrem, skořicí a pepřem přivedeme k varu a zvolna vaříme přibližně 10 - 15 minut. Nálev necháme vychladnout.

Švestky očistíme od stopek, otřeme a suché postupně propíchávámeme na několika místech vidličkou. Švestky vkládáme do předem sterilovaných sklenic, zalijeme nálevem, uzavřeme a uchováme v chladu. Švestky necháme rozležet alespoň 14 dní.

Nakládané švestky ve sladkokyselém nálevu podáváme jako chuťovku k teplým nebo studeným pečeným masům a drůbeži.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Nakládané švestky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.