reklama
hledat uživatel
       

Nadívané žemle

Recept na zapékané žemle s masovou nádivkou.


  • 5,0

    5 6
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 652 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 904 hodnocení

Zažeňte hlad v práci! 6 tipů na rychlé jídlo do krabičky

18. 2. 2020

Bábovka

4,7 1 650 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 725 hodnocení

Luštěninové saláty: Jak na zdravý oběd, který opravdu chutná

17. 2. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 130 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 184 hodnocení

Recept na kuřecí nudličky v kokosové omáčce krok za krokem

16. 2. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 578 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 717 hodnocení

Videorecept: Vyzkoušejte masopustní smažené koblihy ze sladkých brambor

15. 2. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 277 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 600 hodnocení

Zamilovaná valentýnská psaníčka krok za krokem

14. 2. 2020

Postup přípravy

Žemle po délce rozkrojíme a trochu vydlabeme. Mleté maso promícháme s pokrájenou anglickou slaninou, se zbytky žemlí, osolíme, okořeníme, přimícháme vejce, pokrájenou cibulku i s natí, hustou smetanu promíchanou s hořčicí a přidáme i část strouhaného sýra.

Vydlabané žemle pomažeme máslem, naplníme masovou nádivkou, vyskládáme je do vymazaného pekáčku, pokapeme rozpuštěným máslem a vložíme do trouby na chvíli zapéct. Pak posypeme zbylým sýrem a v troubě dozlatova dopečeme.

Nadívané žemle podáváme na svačinu nebo jako chuťovku.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Nadívané žemle

    Celkový počet komentářů: 3
    • Zorňafa
      Zorňafa

      Tak jsem to nejdřív orestovala na cibulce a slanině a pak do toho po odstavení a částečném vychladnutí přidala další ingredience. Jen pak jsem po dopečení nahoru na jednotlivé žemle dala sterilovanou kapii, nebo by šlo zelí.

      10.10.2015 21:31:08

    • Zorňafa
      Zorňafa

      Mám trochu asi blbou otázku, ale to maso se nejdříve orestuje nebo se do těch žemlí dává syrové a pak se upeče v troubě?

      08.10.2015 01:16:36

    • GlebWukin28
      GlebWukin28

      самые крутые < a href="http://elitemodels.com.u a/blog/fotomodeli" > фотомодели < /a > Украины

      27.12.2011 01:43:56



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Nadívané žemle

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.