reklama
hledat uživatel
       

Nadívané žemle

Recept na zapékané žemle s masovou nádivkou.


  • 5,0

    5 6
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 555 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 824 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 668 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 167 hodnocení

Zelí v našem jídelníčku nesmí chybět: Proč je tak zdravé?

12. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 565 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Recept na bezlepkový ořechový koláč krok za krokem

11. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 538 hodnocení

10+1 otázek: Čínská medicína a její principy

10. 10. 2019

Postup přípravy

Žemle po délce rozkrojíme a trochu vydlabeme. Mleté maso promícháme s pokrájenou anglickou slaninou, se zbytky žemlí, osolíme, okořeníme, přimícháme vejce, pokrájenou cibulku i s natí, hustou smetanu promíchanou s hořčicí a přidáme i část strouhaného sýra.

Vydlabané žemle pomažeme máslem, naplníme masovou nádivkou, vyskládáme je do vymazaného pekáčku, pokapeme rozpuštěným máslem a vložíme do trouby na chvíli zapéct. Pak posypeme zbylým sýrem a v troubě dozlatova dopečeme.

Nadívané žemle podáváme na svačinu nebo jako chuťovku.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Nadívané žemle

    Celkový počet komentářů: 3
    • Zorňafa
      Zorňafa

      Tak jsem to nejdřív orestovala na cibulce a slanině a pak do toho po odstavení a částečném vychladnutí přidala další ingredience. Jen pak jsem po dopečení nahoru na jednotlivé žemle dala sterilovanou kapii, nebo by šlo zelí.

      10.10.2015 21:31:08

    • Zorňafa
      Zorňafa

      Mám trochu asi blbou otázku, ale to maso se nejdříve orestuje nebo se do těch žemlí dává syrové a pak se upeče v troubě?

      08.10.2015 01:16:36

    • GlebWukin28
      GlebWukin28

      самые крутые < a href="http://elitemodels.com.u a/blog/fotomodeli" > фотомодели < /a > Украины

      27.12.2011 01:43:56



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Nadívané žemle

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.