reklama
hledat uživatel
       

Nadívané žemle

Recept na zapékané žemle s masovou nádivkou.


  • 5,0

    5 6
  • 2 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 625 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 883 hodnocení

Maso k uzení: Pochutnejte si na krkovici i slanině

25. 1. 2020

Bábovka

4,7 1 629 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 711 hodnocení

Recept na kynuté buchty s povidly krok za krokem

24. 1. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 181 hodnocení

Luštěniny nás nabijí životní energií: Jak je snáz zařadit do jídelníčku?

23. 1. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,2 577 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 707 hodnocení

Domácí výroba uzenin - připravte si tu nejlepší klobásu, jakou jste kdy jedli!

22. 1. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 276 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 584 hodnocení

Omáčky k dochucování salátů: Dodají jídlu šmrnc!

21. 1. 2020

Postup přípravy

Žemle po délce rozkrojíme a trochu vydlabeme. Mleté maso promícháme s pokrájenou anglickou slaninou, se zbytky žemlí, osolíme, okořeníme, přimícháme vejce, pokrájenou cibulku i s natí, hustou smetanu promíchanou s hořčicí a přidáme i část strouhaného sýra.

Vydlabané žemle pomažeme máslem, naplníme masovou nádivkou, vyskládáme je do vymazaného pekáčku, pokapeme rozpuštěným máslem a vložíme do trouby na chvíli zapéct. Pak posypeme zbylým sýrem a v troubě dozlatova dopečeme.

Nadívané žemle podáváme na svačinu nebo jako chuťovku.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Nadívané žemle

    Celkový počet komentářů: 3
    • Zorňafa
      Zorňafa

      Tak jsem to nejdřív orestovala na cibulce a slanině a pak do toho po odstavení a částečném vychladnutí přidala další ingredience. Jen pak jsem po dopečení nahoru na jednotlivé žemle dala sterilovanou kapii, nebo by šlo zelí.

      10.10.2015 21:31:08

    • Zorňafa
      Zorňafa

      Mám trochu asi blbou otázku, ale to maso se nejdříve orestuje nebo se do těch žemlí dává syrové a pak se upeče v troubě?

      08.10.2015 01:16:36

    • GlebWukin28
      GlebWukin28

      самые крутые < a href="http://elitemodels.com.u a/blog/fotomodeli" > фотомодели < /a > Украины

      27.12.2011 01:43:56



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Nadívané žemle

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.