reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Nadívané paprikové lusky

Papriky plněné houbovou směsí.


  • 4,0

    10×

    4 10
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na potření

náplň

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 749 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 987 hodnocení

Jak využít voňavý kopr v kuchyni?

1. 6. 2020

Bábovka

4,7 1 708 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 797 hodnocení

Víkendové pečení: Recept na perník s ořechy krok za krokem

31. 5. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 139 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 201 hodnocení

Češi milují vepřové! Ale jak takovou kotletu či bůček správně připravit?

31. 5. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 596 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 767 hodnocení

Dort s mascarpone a ovocem krok za krokem

29. 5. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 288 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 657 hodnocení

Bez černý neboli bezinky - znáte jeho léčivé účinky?

28. 5. 2020

Postup přípravy

Papriky opláchneme, seřízneme vršek a opatrně vydlabeme zrníčka. Veku nakrájíme na kostičky, zalijeme osoleným mlékem s rozšlehaným vejcem a necháme vsáknout.

Slaninu nakrájíme na kostičky a nasucho ji uškvaříme. Přisypeme kmín i oloupanou na kostky nakrájenou cibuli a necháme ji zesklovatět. Pak přidáme očištěné nakrájené houby, podusíme je do změknutí a náplň necháme vychladnout.

Houbovou směs promícháme s namočenou vekou a podle chuti osolíme. Náplň rozdělíme do paprik a naskládáme je do vymazané zapékací mísy.

Nadívané paprikové lusky pokapeme rozpuštěným máslem a ve vyhřáté troubě pečeme asi 20 minut na 200 °C.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Nadívané paprikové lusky

    Celkový počet komentářů: 2

    • zuzajka
      zuzajka

      kde se dá sehnat barevný kmín? a jak se liší od běžného?

      04.12.2008 16:09:53

      • .Renča.
        .Renča.

        Moc se omlouvám, barevný kmín opravdu neznám (pouze barevný pepř), ale v tomto případě se jedná a římský kmín. Římský kmín se používá k dochucování velkého množství jídel, kterým dodává unikátní chuť. Semínka jsou malá, béžová a protáhlá. Jedná se o indické koření. Klidně ovšem můžete použít český kmín; pokrm bude mít sice jinou, ale stále dibrou chuť.

        04.12.2008 18:47:37


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Nadívané paprikové lusky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.