reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Nadívané paprikové lusky

Papriky plněné houbovou směsí.


  • 4,0

    10×

    4 10
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na potření

náplň

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 547 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 814 hodnocení

Za hodinu na stole: Cuketová bábovka krok za krokem

21. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 661 hodnocení

Palačinky na 5 způsobů: Plněné tvarohem, jablíčky i klasické s marmeládou

21. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Švestky nejen na koláče a knedlíky: Naučte se domácí švestkové víno

20. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 561 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Recept na dýňové noky se špenátem krok za krokem

20. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 534 hodnocení

10+1 otázek: Odhalte ta nejškodlivější éčka v potravinách

19. 9. 2019

Postup přípravy

Papriky opláchneme, seřízneme vršek a opatrně vydlabeme zrníčka. Veku nakrájíme na kostičky, zalijeme osoleným mlékem s rozšlehaným vejcem a necháme vsáknout.

Slaninu nakrájíme na kostičky a nasucho ji uškvaříme. Přisypeme kmín i oloupanou na kostky nakrájenou cibuli a necháme ji zesklovatět. Pak přidáme očištěné nakrájené houby, podusíme je do změknutí a náplň necháme vychladnout.

Houbovou směs promícháme s namočenou vekou a podle chuti osolíme. Náplň rozdělíme do paprik a naskládáme je do vymazané zapékací mísy.

Nadívané paprikové lusky pokapeme rozpuštěným máslem a ve vyhřáté troubě pečeme asi 20 minut na 200 °C.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Nadívané paprikové lusky

    Celkový počet komentářů: 2

    • zuzajka
      zuzajka

      kde se dá sehnat barevný kmín? a jak se liší od běžného?

      04.12.2008 16:09:53

      • .Renča.
        .Renča.

        Moc se omlouvám, barevný kmín opravdu neznám (pouze barevný pepř), ale v tomto případě se jedná a římský kmín. Římský kmín se používá k dochucování velkého množství jídel, kterým dodává unikátní chuť. Semínka jsou malá, béžová a protáhlá. Jedná se o indické koření. Klidně ovšem můžete použít český kmín; pokrm bude mít sice jinou, ale stále dibrou chuť.

        04.12.2008 18:47:37


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Nadívané paprikové lusky

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.