reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka.

Oloupeme cibuli a společně s omytými rajčaty a lilky nakrájíme. Zeleninu opečeme spolu s mletým masem a kořením. Na směs z bylinek použijeme tymián, saturejku, šalvěj, mátu a rozmarýn.

Pekáč vymažeme olejem a na dno poklademe vrstvu masa se zeleninou, brambory a okořeníme bylinkami. Vrstvíme.

Zalijeme vývarem a pečeme asi 35 minut.

Umícháme bílý jogurt se třemi vejci, moukou, solí a přidáme kypřící prášek. Mussaku zalijeme a prudce asi 10 minut zapečeme, až se vytvoří kůrka.

Mussaku podáváme s kozími rohy nebo okurkou a bílým chlebem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Mussaka

    Celkový počet komentářů: 1

    • Matuna
      Matuna

      Výborný recept,doporučuji vyzkoušet.Bílý jogurt jsem použila,jak bylo napsáno,ale polovinu/měla jsem 400ml jogurtu/jsem rozetřela na masovou směs-opravdu lahodné.

      07.08.2008 16:57:40

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Mussaka

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.