reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

zálivka



Energetická hodnota

16235 kJ / 3877,7 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 044 hodnocení

Chutě babího léta od pondělí do pátku

26. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 763 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

KVÍZ: Vyznáte se v houbách? Prověřte si znalosti v našem testu

26. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

Tímto obědem potěšíte celou rodinu: Výborné boloňské špagety krok za krokem

26. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 617 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 803 hodnocení

Čokoláda jako hlavní surovina: Dezerty a moučníky pro čokoholiky

25. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 703 hodnocení

Videorecept: Tradiční podzimní dýňová polévka podle šéfkuchaře

25. 10. 2020

Postup přípravy

Předem namočené fazole uvaříme doměkka v osolené vodě. Můžeme je případně propasírovat.

Šest vajec uvaříme natvrdo, oloupeme a rozkrájíme na kolečka. Sýr nastrouháme.

Do vymaštěného pekáče nebo zapékací mísy urovnáme vrstvu fazolí, podle potřeby osolíme, na ni naskládáme kolečka vařených vajec, která osolíme, opaprikujeme, posypeme strouhaným sýrem a zakapeme olejem. Postup opakujeme, až skončíme fazolemi.

Mléko rozmícháme se zbylými vejci a musaku jím zalijeme. Vložíme do předehřáté trouby a asi 1/2 hodiny zapékáme při 220 °C dozlatova.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Musaka bez masa

    Celkový počet komentářů: 1

    • velryba
      velryba

      co je na tom ta "musaka"?

      19.03.2010 21:22:27


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Musaka bez masa

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.