reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

zálivka



Energetická hodnota

16235 kJ / 3877,7 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 576 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 839 hodnocení

Recept na smaženou cuketu v sýrovém těstíčku s dýňovým pyré

12. 11. 2019

Bábovka

4,7 1 608 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 684 hodnocení

Nachlazení a chřipka nebudou mít šanci: Uvařte si domácí zázvorový čaj

11. 11. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 174 hodnocení

Recept na zelný chlebíček s uzeným krok za krokem

10. 11. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 571 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 683 hodnocení

Recept na domácí krtkův dort krok za krokem

10. 11. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 272 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 554 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

9. 11. 2019

Postup přípravy

Předem namočené fazole uvaříme doměkka v osolené vodě. Můžeme je případně propasírovat.

Šest vajec uvaříme natvrdo, oloupeme a rozkrájíme na kolečka. Sýr nastrouháme.

Do vymaštěného pekáče nebo zapékací mísy urovnáme vrstvu fazolí, podle potřeby osolíme, na ni naskládáme kolečka vařených vajec, která osolíme, opaprikujeme, posypeme strouhaným sýrem a zakapeme olejem. Postup opakujeme, až skončíme fazolemi.

Mléko rozmícháme se zbylými vejci a musaku jím zalijeme. Vložíme do předehřáté trouby a asi 1/2 hodiny zapékáme při 220 °C dozlatova.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Musaka bez masa

    Celkový počet komentářů: 1

    • velryba
      velryba

      co je na tom ta "musaka"?

      19.03.2010 21:22:27


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Musaka bez masa

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.