Mrkvovo-tuňáková pomazánka

10 min | pomazánka | 4 porce | španělská kuchyně | recept zobrazen: 457x
Rychlý recept na dobrou rybí pomazánku, kterou neurazíme žádnou návštěvu.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Mrkev očistíme a na struhadle nastrouháme polovinu nahrubo a druhou polovinu najemno. Tuňáka vyndáme z konzervy a necháme ho okapat. Cibuli pokrájíme na jemno.

Mrkev společně s okapaným tuňákem, pokrájenou cibulí a majonézou vložíme do mísy. Důkladně promícháme a podle potřeby osolíme a opepříme.

Mrkvovo-tuňákovou pomazánku podáváme na opečené bagetě či vece. Pomazánku můžeme také podávat v sendviči, kdy mezi dva namazané plátky toastového chleba přidáme ještě list salátu.

Tichoška autor receptu:

Mrkvovo-tuňáková pomazánka

Počet přidaných receptů: 3

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Mrkvovo-tuňáková pomazánka

Přidat příspěvek k receptu Mrkvovo-tuňáková pomazánka
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa - pro zdraví a sílu v době podzimu

    Červená řepa je v našich podmínkách přirozeně se vyskytující plodinou a její přínos pro naše zdraví je ne-li opomíjený, pak určitě nedoceněný. Může snad za to fakt, že mnozí z nás ji neměli rádi jako děti? Možná, ale proč ji přehlížet i dál? Něco takového si tenhle malý podzimní zázrak určitě nezaslouží.

  • Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Chcete se vyhnout rýmě a nachlazení? Pěstujte si rýmovník!

    Rána už jsou mnohdy pěkně studená a někteří z nás, především pak děti, se už v těchto dnech zase potýkají s rýmou. Rýma dokáže být hodně nepříjemná, komu by se nelíbilo mít od ní aspoň jeden rok pokoj? Možná víme, jak na to. Už jste slyšeli o léčivé rostlince lidově zvané rýmovník? Ta se prý dokáže s rýmou pěkně vypořádat a vám od ní pomoci. Pojďme se tedy seznámit!




přidat nový recept