Mrkev po francouzsku

20 min | předkrm | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 1365x


Postup přípravy receptu

Očištěnou mrkev nakrájíme na jemné nudličky a dáme do mísy.

K mrkvi přidáme olej, ocet, pepř, sůl, drobně nasekanou cibuli a petrželku. Důkladně promícháme. Pokud je mrkev suchá, přidáme ještě lžíci oleje, až mrkev při míchání začne mlaskat.

Mrkev po francouzsku podáváme s opečenými tousty.

autor receptu:

Mrkev po francouzsku

Počet přidaných receptů: 199

Ingredience

na porce


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Mrkev po francouzsku

Přidat příspěvek k receptu Mrkev po francouzsku
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom

    Postvakcinační syndrom (PVS) je pojem, kterým je někdy označován soubor příznaků vzniklých v důsledku vedlejších (nežádoucích) účinků očkování.

  • Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Vakcíny proti chřipce 2017/2018

    Rýma, kašel, teploty. Po roce je tu zase chřipková sezóna. Nemoc, která se vyznačuje náhlým nástupem horečky, kašlem, bolestmi hlavy, svalů a kloubů, těžkým pocitem slabosti, bolestí v krku a výtokem z nosu. Nepříjemnost, která nemusí být vždy tak banální záležitostí. Uvažujete o očkování?




přidat nový recept