Tajemství úspěchu při přípravě tohoto lehoučkého jemného dortu spočívá v několikerém prosátí mouky. Sníh z bílků musí být skutečně pevný.
sůl | |
3 lžíce | kakao |
10 ks | bílek |
1 hrnek | cukr krupice |
1 hrnek | hladká mouka |
1 lžička | kypřicí prášek |
0.5 lžičky | vanilkový extrakt |
olej na vymazaní | |
mouka na vysypání | |
0.5 lžičky | mandlový extrakt |
na ozdobu | |
---|---|
cukr moučka |
autor Nakladatelství Slovart
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena