reklama
hledat uživatel
       

Mořský vlk

Pomazánka z uzené makrely chutná namazaná na topince z bílého pečiva s plátkem vajíčka natvrdo.


  • 2,1

    10×

    2,1 10
  • 30 min

Ingredience

na ozdobu

podle chuti

podle potřeby



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 600 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 856 hodnocení

Čajové pečivo na vánočním stole

12. 12. 2019

Bábovka

4,7 1 615 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 695 hodnocení

Jemná šlehačková vánočka krok za krokem

11. 12. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 178 hodnocení

Potravinové alergeny a nejčastější příznaky: Poznáváte je?

11. 12. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 575 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 693 hodnocení

Vánoční videorecept: Zapomeňte na nudné cukroví, zkuste letos úžasné kakaové piškoty polo-nero!

11. 12. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 274 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 566 hodnocení

Vánoční tvarohová štola s brusinkami krok za krokem

10. 12. 2019

Postup přípravy

Rozkrájené uzené makrelové filety rozetřeme s rostlinným máslem. Přidáme hořčici, kečup, drobně pokrájenou cibulku, utřený česnek, nahrubo nastrouhané oloupané jablko a trochu pepře. Vmícháme jogurt, majonézu, posekaný kopr a citronovou šťávu. Podle chuti pomazánku osolíme.

Pomazánka "mořský vlk" se po promíchání nechá uležet.

Pomazánku mažeme na topinky z bílého pečiva a zdobíme kolečkem vejce natvrdo, tak chutná mořský vlk nejlépe.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Mořský vlk

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.