reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Oloupané brambory nastrouháme.

Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme papriku a lehce osmahneme. Na tento základ vložíme osolené maso, okmínujeme a restujeme. Zalijeme polovinou piva, přidáme kečup a dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme do guláše nastrouhané brambory, feferonky, podlijeme zbylým pivem a dusíme doměkka.

Moravský pivní guláš podáváme s chlebem nebo bramborovým knedlíkem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Moravský pivní guláš

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.