Moravská vejmrda

15 min | omáčka | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 1396x
Klasický recept na chutný dip podávaný k uzenému masu či klobásám.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Čerstvý křen očistíme a jemně nastrouháme. Dvě větší jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nastrouháme nahrubo.

Křen smícháme s nastrouhanými jablky, zakysanou smetanou a dochutíme solí.

Moravskou vejmrdu podáváme ke klobásám, vařenému ovaru, kolenu nebo uzenému masu. Recept lze zpestřit přidáním jemně nastrouhané mrkve.

veraricna autor receptu:

Moravská vejmrda

Počet přidaných receptů: 301

Ingredience

Vaše cena 3990 běžně 6560 Kč sleva 39 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY

Recept Moravská vejmrda byl 25.12.2013 na 1. místě v žebříčku nejlepších receptů.

4,6
skvělý recept
348 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Moravská vejmrda

Recept se nachází v 44 kuchařkách
Různé recepty
Hana Klovrzová st.
Různé recepty 8270 receptů
Kuchařka tety Věry z Krnova
veraricna
Kuchařka tety Věry z Krnova 303 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Moravská vejmrda

Přidat příspěvek k receptu Moravská vejmrda
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept