Moravská vejmrda

15 min | omáčka | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 1443x
Klasický recept na chutný dip podávaný k uzenému masu či klobásám.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Čerstvý křen očistíme a jemně nastrouháme. Dvě větší jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a nastrouháme nahrubo.

Křen smícháme s nastrouhanými jablky, zakysanou smetanou a dochutíme solí.

Moravskou vejmrdu podáváme ke klobásám, vařenému ovaru, kolenu nebo uzenému masu. Recept lze zpestřit přidáním jemně nastrouhané mrkve.

veraricna autor receptu:

Moravská vejmrda

Počet přidaných receptů: 301

Ingredience

Recept Moravská vejmrda byl 25.12.2013 na 1. místě v žebříčku nejlepších receptů.

4,6
skvělý recept
348 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Moravská vejmrda

Přidat příspěvek k receptu Moravská vejmrda
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde

  • Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo jako prostředek ke zpomalení stárnutí

    Jídlo dokáže prodloužit mládí. Nevěříte? Vše záleží pouze na vás a na tom, jak tomu přizpůsobíte svůj jídelníček. Výběr potravin, jejich energetická hodnota a množství jídla - to všechno má na naše tělo a jeho stav zásadní vliv.

  • Jak správně prát?

    Jak správně prát?

    Umět si vyprat oblečení, zní jako samozřejmost, kterou musí zvládnout každý. Aby si prádlo zachovalo co nejdéle původní barvu a tvar, je zapotřebí, to dělat správně. Poradíme, jak na to.




přidat nový recept