reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Mongolské nudle Cu-win

Recept na mongolské nudle s masem a zeleninou. Vegetariáni maso vynechají nebo jej nahradí sójovým.


  • 3,0

    151×

    2,9 151
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 545 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 813 hodnocení

Kysané zelí - vitamínová bomba pro detoxikaci i posílení imunity

18. 9. 2019

Bábovka

4,7 1 592 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 660 hodnocení

Tip na podzimní večery: Recept na pečený čaj krok za krokem

17. 9. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 127 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 164 hodnocení

Recept na jablečný mřížkový koláč krok za krokem

17. 9. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 560 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 671 hodnocení

Posilte si imunitu díky rakytníku

17. 9. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 268 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 533 hodnocení

Přírodní lékárnička: Hlávkové zelí a jeho využití nejen v kuchyni

16. 9. 2019

Postup přípravy

Zeleninu očistíme a nakrájíme na kousky. Maso (můžeme použít hovězí nebo vepřové) očistíme, nakrájíme na kousky, které osolíme a opepříme.

S mouky a vody uděláme těsto, tak aby bylo vláčné. Necháme chvilku odležet.

Mezitím si nachystáme do většího hrnce olej, který rozehřejeme. Vsypeme cibuli, zeleninu a orestujeme. Pak přidáme maso a také jej osmažíme.. Přilijeme trochu vody a dusíme pod pokličkou asi 10 - 15 minut.

Z těsta rozválíme tenké kulaté pláty a vysušíme na plotýnce (plynový sporák), až se začnou dělat puchýřky. Pak nakrájíme na nudle asi 2mm široké.

Dále postupujeme tak, že dušenou směs zalijeme vodou - asi 2cm nad směs a přivedeme do varu. Potom přidáme nudle, které rozložíme po celém hrnci, zakryjeme pokličkou a znovu dusíme asi 15 minut. Po tuto dobu poklici nezvedáme.

Pak vše promícháme a podáváme. Nudle Cu-win jsou vhodné s kyselou okurkou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Mongolské nudle Cu-win

    Celkový počet komentářů: 10
    • doktor
      doktor

      Ospravedlnění.

      Ospravedlňte,prosím,tolik stejných textů,někdy nevím jestli jsem se zbláznil já,nebo notebook. Děkuji.

      16.11.2006 05:07:11

    • doktor
      doktor

      Fakt jsou dobré.Původní Mongolové je sušili kvůli konzervaci.Jelikož byli kočovníci,před cestou jako zásoby je rozdrtili na malé krupičky a vezli je v jutových pytlících zavěšených po zadních stranáchsedel svých malých chlupatých koníků.Upravovali jak bylo popsáno,pokud měli z čeho.Někdy jedli i suché se sušeným masem. Z neznámých důvodů se tihle kočovníci rozdělili na dvě větvě,jedni putovali na sever-finové,druzí na jih-maďarové.Proto se to dokumentuje jako ugrofinské větve.Když posloucháte finštinu a maďarštinu,jsou si intonančně velice podobné. Ale k těm krupičkám.Běžně je dostanete v Maďarsku,jsou velikosti i tvaru rýže,mírně osmahnuté.Vaří se jako rýže,doba není stanovena,jelikož většinou vařili na ohni,prostě se ochutná.Vařili spolu s nakrájeným sušeným masem a vším dostupným.V Maďarsku se tyhle "rýžičky"nazývají tarhonya/tarhoňa/.Přesné složení neznám,vyzkoušejte,jako příloha chutná ke všemu"téměř".

      16.11.2006 04:52:52

    • doktor
      doktor

      Fakt jsou dobré.Původní Mongolové je sušili kvůli konzervaci.Jelikož byli kočovníci,před cestou jako zásoby je rozdrtili na malé krupičky a vezli je v jutových pytlících zavěšených po zadních stranáchsedel svých malých chlupatých koníků.Upravovali jak bylo popsáno,pokud měli z čeho.Někdy jedli i suché se sušeným masem. Z neznámých důvodů se tihle kočovníci rozdělili na dvě větvě,jedni putovali na sever-finové,druzí na jih-maďarové.Proto se to dokumentuje jako ugrofinské větve.Když posloucháte finštinu a maďarštinu,jsou si intonančně velice podobné. Ale k těm krupičkám.Běžně je dostanete v Maďarsku,jsou velikosti i tvaru rýže,mírně osmahnuté.Vaří se jako rýže,doba není stanovena,jelikož většinou vařili na ohni,prostě se ochutná.Vařili spolu s nakrájeným sušeným masem a vším dostupným.V Maďarsku se tyhle "rýžičky"nazývají tarhonya/tarhoňa/.Přesné složení neznám,vyzkoušejte,jako příloha chutná ke všemu"téměř".

      16.11.2006 04:52:20


    • doktor
      doktor

      Fakt jsou dobré.Původní Mongolové je sušili kvůli konzervaci.Jelikož byli kočovníci,před cestou jako zásoby je rozdrtili na malé krupičky a vezli je v jutových pytlících zavěšených po zadních stranáchsedel svých malých chlupatých koníků.Upravovali jak bylo popsáno,pokud měli z čeho.Někdy jedli i suché se sušeným masem. Z neznámých důvodů se tihle kočovníci rozdělili na dvě větvě,jedni putovali na sever-finové,druzí na jih-maďarové.Proto se to dokumentuje jako ugrofinské větve.Když posloucháte finštinu a maďarštinu,jsou si intonančně velice podobné. Ale k těm krupičkám.Běžně je dostanete v Maďarsku,jsou velikosti i tvaru rýže,mírně osmahnuté.Vaří se jako rýže,doba není stanovena,jelikož většinou vařili na ohni,prostě se ochutná.Vařili spolu s nakrájeným sušeným masem a vším dostupným.V Maďarsku se tyhle "rýžičky"nazývají tarhonya/tarhoňa/.Přesné složení neznám,vyzkoušejte,jako příloha chutná ke všemu"téměř".

      16.11.2006 04:52:20

    • doktor
      doktor

      Fakt jsou dobré.Původní Mongolové je sušili kvůli konzervaci.Jelikož byli kočovníci,před cestou jako zásoby je rozdrtili na malé krupičky a vezli je v jutových pytlících zavěšených po zadních stranáchsedel svých malých chlupatých koníků.Upravovali jak bylo popsáno,pokud měli z čeho.Někdy jedli i suché se sušeným masem. Z neznámých důvodů se tihle kočovníci rozdělili na dvě větvě,jedni putovali na sever-finové,druzí na jih-maďarové.Proto se to dokumentuje jako ugrofinské větve.Když posloucháte finštinu a maďarštinu,jsou si intonančně velice podobné. Ale k těm krupičkám.Běžně je dostanete v Maďarsku,jsou velikosti i tvaru rýže,mírně osmahnuté.Vaří se jako rýže,doba není stanovena,jelikož většinou vařili na ohni,prostě se ochutná.Vařili spolu s nakrájeným sušeným masem a vším dostupným.V Maďarsku se tyhle "rýžičky"nazývají tarhonya/tarhoňa/.Přesné složení neznám,vyzkoušejte,jako příloha chutná ke všemu"téměř".

      16.11.2006 04:52:19

    • doktor
      doktor

      Fakt jsou dobré.Původní Mongolové je sušili kvůli konzervaci.Jelikož byli kočovníci,před cestou jako zásoby je rozdrtili na malé krupičky a vezli je v jutových pytlících zavěšených po zadních stranáchsedel svých malých chlupatých koníků.Upravovali jak bylo popsáno,pokud měli z čeho.Někdy jedli i suché se sušeným masem. Z neznámých důvodů se tihle kočovníci rozdělili na dvě větvě,jedni putovali na sever-finové,druzí na jih-maďarové.Proto se to dokumentuje jako ugrofinské větve.Když posloucháte finštinu a maďarštinu,jsou si intonančně velice podobné. Ale k těm krupičkám.Běžně je dostanete v Maďarsku,jsou velikosti i tvaru rýže,mírně osmahnuté.Vaří se jako rýže,doba není stanovena,jelikož většinou vařili na ohni,prostě se ochutná.Vařili spolu s nakrájeným sušeným masem a vším dostupným.V Maďarsku se tyhle "rýžičky"nazývají tarhonya/tarhoňa/.Přesné složení neznám,vyzkoušejte,jako příloha chutná ke všemu"téměř".

      16.11.2006 04:52:19

    • doktor
      doktor

      Fakt jsou dobré.Původní Mongolové je sušili kvůli konzervaci.Jelikož byli kočovníci,před cestou jako zásoby je rozdrtili na malé krupičky a vezli je v jutových pytlících zavěšených po zadních stranáchsedel svých malých chlupatých koníků.Upravovali jak bylo popsáno,pokud měli z čeho.Někdy jedli i suché se sušeným masem. Z neznámých důvodů se tihle kočovníci rozdělili na dvě větvě,jedni putovali na sever-finové,druzí na jih-maďarové.Proto se to dokumentuje jako ugrofinské větve.Když posloucháte finštinu a maďarštinu,jsou si intonančně velice podobné. Ale k těm krupičkám.Běžně je dostanete v Maďarsku,jsou velikosti i tvaru rýže,mírně osmahnuté.Vaří se jako rýže,doba není stanovena,jelikož většinou vařili na ohni,prostě se ochutná.Vařili spolu s nakrájeným sušeným masem a vším dostupným.V Maďarsku se tyhle "rýžičky"nazývají tarhonya/tarhoňa/.Přesné složení neznám,vyzkoušejte,jako příloha chutná ke všemu"téměř".

      16.11.2006 04:52:18

    • doktor
      doktor

      Fakt jsou dobré.Původní Mongolové je sušili kvůli konzervaci.Jelikož byli kočovníci,před cestou jako zásoby je rozdrtili na malé krupičky a vezli je v jutových pytlících zavěšených po zadních stranáchsedel svých malých chlupatých koníků.Upravovali jak bylo popsáno,pokud měli z čeho.Někdy jedli i suché se sušeným masem. Z neznámých důvodů se tihle kočovníci rozdělili na dvě větvě,jedni putovali na sever-finové,druzí na jih-maďarové.Proto se to dokumentuje jako ugrofinské větve.Když posloucháte finštinu a maďarštinu,jsou si intonančně velice podobné. Ale k těm krupičkám.Běžně je dostanete v Maďarsku,jsou velikosti i tvaru rýže,mírně osmahnuté.Vaří se jako rýže,doba není stanovena,jelikož většinou vařili na ohni,prostě se ochutná.Vařili spolu s nakrájeným sušeným masem a vším dostupným.V Maďarsku se tyhle "rýžičky"nazývají tarhonya/tarhoňa/.Přesné složení neznám,vyzkoušejte,jako příloha chutná ke všemu"téměř".

      16.11.2006 04:51:59

    • doktor
      doktor

      Fakt jsou dobré.Původní Mongolové je sušili kvůli konzervaci.Jelikož byli kočovníci,před cestou jako zásoby je rozdrtili na malé krupičky a vezli je v jutových pytlících zavěšených po zadních stranáchsedel svých malých chlupatých koníků.Upravovali jak bylo popsáno,pokud měli z čeho.Někdy jedli i suché se sušeným masem. Z neznámých důvodů se tihle kočovníci rozdělili na dvě větvě,jedni putovali na sever-finové,druzí na jih-maďarové.Proto se to dokumentuje jako ugrofinské větve.Když posloucháte finštinu a maďarštinu,jsou si intonančně velice podobné. Ale k těm krupičkám.Běžně je dostanete v Maďarsku,jsou velikosti i tvaru rýže,mírně osmahnuté.Vaří se jako rýže,doba není stanovena,jelikož většinou vařili na ohni,prostě se ochutná.Vařili spolu s nakrájeným sušeným masem a vším dostupným.V Maďarsku se tyhle "rýžičky"nazývají tarhonya/tarhoňa/.Přesné složení neznám,vyzkoušejte,jako příloha chutná ke všemu"téměř".

      16.11.2006 04:51:06

    • doktor
      doktor

      Fakt jsou dobré.Původní Mongolové je sušili kvůli konzervaci.Jelikož byli kočovníci,před cestou jako zásoby je rozdrtili na malé krupičky a vezli je v jutových pytlících zavěšených po zadních stranáchsedel svých malých chlupatých koníků.Upravovali jak bylo popsáno,pokud měli z čeho.Někdy jedli i suché se sušeným masem. Z neznámých důvodů se tihle kočovníci rozdělili na dvě větvě,jedni putovali na sever-finové,druzí na jih-maďarové.Proto se to dokumentuje jako ugrofinské větve.Když posloucháte finštinu a maďarštinu,jsou si intonančně velice podobné. Ale k těm krupičkám.Běžně je dostanete v Maďarsku,jsou velikosti i tvaru rýže,mírně osmahnuté.Vaří se jako rýže,doba není stanovena,jelikož většinou vařili na ohni,prostě se ochutná.Vařili spolu s nakrájeným sušeným masem a vším dostupným.V Maďarsku se tyhle "rýžičky"nazývají tarhonya/tarhoňa/.Přesné složení neznám,vyzkoušejte,jako příloha chutná ke všemu"téměř".

      16.11.2006 04:49:29


    Nalezeno receptů: 10

    Přidat příspěvek k receptu Mongolské nudle Cu-win

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.