Recept na výbornou roládu pro všechny příležitosti. Nejlepší je, udělat si roládu den předem a nechat ji 24 hodin ztuhnout.
těsto | |
---|---|
1 lžíce | olej |
5 ks | vejce |
2 lžičky | kakao |
100 g | cukr krupice |
100 g | polohrubá mouka |
1 lžíce | teplá voda |
krém | |
2 lžíce | cukr moučka |
1 balíček | vanilkový cukr |
360 ml | smetana ke šlehání |
autor Kajis
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena