reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Z mouky, rozdrobeného droždí, vody, soli a oleje vypracujeme hladké těsto. Těsto necháme na teplém místě asi hodinu kynout. Z takového množství uděláme dvě pizzy.

Z vykynutého těsta vytvoříme rukou dvě placky, které položíme na plech vyložený pečícím papírem. Těsto potřeme kečupem a posypeme kořením na pizzu. Navrch rozložíme mozzarellu, rajčata a posypeme nastrouhaným eidamem a nivou. Domácí kynutou pizzu pečeme v troubě na 160 °C zhruba 25 minut.

Upečenou domácí kynutou pizzu ihned podáváme.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Moje domácí kynutá pizza

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.