reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Mlynářské kašoto

Oblíbený recept autora knihy Pohanka ve mlýně a v kuchyni, Zdeňka Šmajstrly. Jedná se o pohankové rizoto.


  • 2,9

    247×

    2,9 247
  • 1 hod

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 775 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 006 hodnocení

Léto prostě chutná: Zavařujte, grilujte a zkuste nové recepty

13. 7. 2020

Bábovka

4,7 1 731 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 819 hodnocení

Recept na meruňkový koláč s tvarohem krok za krokem

12. 7. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 141 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 205 hodnocení

Nedělní ráno nemůže začít lépe: Vyzkoušejte recept na borůvkovo-banánové lívance

12. 7. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 604 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 777 hodnocení

Dokonalý hovězí biftek: Jak na to, aby byl opravdu šťavnatý?

11. 7. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 290 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 674 hodnocení

Nestačí ani vychladnout! Vděčný hrníčkový recept na borůvkový koláč

10. 7. 2020

Postup přípravy

Nejprve si připravíme pohanku. Nejdříve ji předem namočíme. Pak ji osolíme a přivedeme k varu. Poté hrnec ihned odstavíme, zabalíme do utěrky a takto pohanku necháme dojít.



Mezitím si oloupeme cibuli a nakrájíme ji nadrobno. Papriku zbavíme jadřince a peciček a nakrájíme ji na kousky. Maso očistíme, omyjeme a nakrájíme na kousky.



Na oleji lehce osmahneme cibuli s kousky masa. Potom přelijeme vodou a podusíme do měkka s kousky papriky. Směs posolíme, ochutíme vegetou a sójovou omáčkou a smícháme s připravenou pohankou.
Přidáme sterilovaný hrášek a můžeme podávat.


Zdroj: kniha Pohanka ve mlýně a kuchyni - Zdeněk Šmajstrla

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Mlynářské kašoto

    Celkový počet komentářů: 2

    • Jana
      Jana

      Tento recept se mně zdá dobrý. Myslím si, že vegeta nebo sojová omáčka dodá jídlu pikantnost. Dnes uvařím. Jana

      18.12.2015 11:10:51

    • Petr
      Petr

      VEGETA?????

      Jak někdo může DEGRADOVAT tak zdravou plodinu jako je pohanka VEGETOU a SOJOVKOU....!! Aneb jak do sebe dostat co nejvíce chemie v co nejkradším čase...
      To jsou recepty jako k*****

      27.07.2013 22:49:20


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Mlynářské kašoto

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.