reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Mleté maso zapečené v rýži

Rychlá, chutná a jednoduchá večeře.


  • 3,2

    109×

    3,2 109
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 042 hodnocení

Kvíz: Jak dobře znáte světovou gastronomii?

25. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 761 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Nejlepší recepty na domácí pečené čaje

24. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

Už se to blíží! Co uvařit na svatého Martina?

24. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 616 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 803 hodnocení

Inspirace na víkend: Recept na italské tiramisu krok za krokem

24. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 703 hodnocení

Halloweenská párty ve stylu: Dokonalý dýňový dort krok za krokem

24. 10. 2020

Postup přípravy

Rýži uvaříme v osolené vodě doměkka podle návodu. Česnek očistíme a nakrájíme na plátky.

Mezitím si na oleji důkladně orestujeme mleté maso s plátky česneku. Okořeníme a osolíme.

Předehřejeme troubu na 175°C. Na plech vysypeme polovinu rýže, na to rozprostřeme maso, kysané zelí a celé zasypeme zbylou rýží. Po 15 minutách pečení plech vyndáme, prolijeme šlehačkou a ještě 10 minut dopékáme.

Ihned podáváme.


Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Mleté maso zapečené v rýži

    Celkový počet komentářů: 1

    • yshop
      yshop

      někde se musela stát chyba, protože to moje chutnalo jak nepovedené rizoto...
      docela by mne zajímalo jestli je lepší to hnát na výšku nebo na šířku. Já jsem to pekl v kastrolu (22cm) a hodilo mi to 12cm výšky (plný kastrol). a musel jsem to nabírat naběračkou. Čekal jsem že to bude konzistentnější

      30.01.2011 14:18:53


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Mleté maso zapečené v rýži

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.