reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Cibule a česnek oloupeme a nakrájíme velmi najemno.

Mleté maso vložíme do mísy. Přidáme cibule, česnek, vejce a podle chuti papriku, sůl a pepř. Maso vložíme do vymazaného pekáče a pečeme v předehřáté troubě na 180 - 200 °C 30 - 40 minut.

Během pečení masa si připravíme peřinku. Květák očistíme od listů, čistíme, rozebereme na růžičky a nasekáme najemno. Takto připravený květák vsypeme do vroucí osolené vody a vaříme jej 3 - 4 minuty. Pak květák scedíme a vložíme do mísy. Sýr nastrouháme a přidáme ke květáku.

Nakonec ke květáku rozklepneme vejce, podle chuti osolíme a květákovou peřinku nalijeme na předpečené maso. Vše zapékáme asi 10 - 15 minut dozlatova.

Mleté maso s květákovou peřinkou nakrájíme a porce podáváme s brambory, kaší nebo hranolky. Záleží na chuti a fantazii.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Mleté maso s květákovou peřinkou

    Celkový počet komentářů: 3
    • RomanaZ
      RomanaZ

      Moc nám chutnalo!

      09.11.2013 11:41:38

    • Revka
      Revka

      Chutnalo nám to!!

      15.04.2007 15:36:23

    • doktor
      doktor

      Je to fakt dobré. Přidávejte, prosím,další recepty. Děkuji.

      09.01.2007 03:40:01


    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Mleté maso s květákovou peřinkou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.