reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Mleté maso s drůbežími játry a těstovinami

Skvělá kombinace mletého masa, drůbežích jater, papriky a těstovin zakončena sýrem.


  • 3,0

    1 086×

    3 1086
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Mleté maso nakořeníme podle své chuti (sůl, pepř, majoránka, vegeta,směs koření) a přidáme trochu mléka na zjemnění. Játra očistíme a naložíme do mléka s trochou sójové omáčky. Oloupeme si cibuli a nakrájíme si ji na půlkolečka, nakrájíme si také sterilovanou papriku.

Dáme vařit vodu na kolínka a kolínka si uvaříme. Sýry nakrájíme na kostičky.

Na rozpálenou pánev s olejem vložíme mleté maso. Prosmažíme, přidáme cibuli a restujeme, dokud se mleté maso nerozpadá, pak přidáme játra s mlékem a znovu restujeme. Když se nám játra zatáhnou, přidáme trochu sójové omáčky, sůl a sterilovanou papriku. Chvilku restujeme a poté zalijeme nálevem z papriky. Necháme podusit a nakonec zalijeme zbytkem mléka na zahuštění.

Necháme provařit, stáhneme z ohně a přidáme na kostičkny nakrájenou nivu a eidam a přikryjeme poličkou.

Smícháme s kolínky a podáváme teplé.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Mleté maso s drůbežími játry a těstovinami

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.