reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Mleté maso na červeném víně

Mleté maso na červeném víně se špagetami je rychlé a chutné.


  • 3,2

    23×

    3,2 23
  • 25 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Na rozpáleném oleji osmahneme mleté maso mix, někdy je již osolené. Přidáme trochu kmínu, podle chuti sladkou papriku, majoránku, nastrouhaný česnek a maggi (místo soli). Kdo nemá rád maggi, přidá sůl podle potřeby.

Směs zamícháme. Když je maso hotové, podlijeme červeným vínem, asi jednou sklenkou 2 dl. Maso promícháme a můžeme podávat.

Nejlepší jsou špagety, ale můžeme použít i mušle a kolínka nebo chléb. Špagety dáme na talíř, na ně masovou směs a ozdobíme kečupem podle fantazie. Mleté maso na červeném víně ihned podáváme. Lze použít i hořčice, a to kremžská i plnotučná. Červené víno můžeme použít jakékoliv. Množství je pro dvě až tři osoby.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Mleté maso na červeném víně

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.