Mléčno-hořké čokoládové brownies

45 min | moučník | 8 porcí | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 1500x
Čokoládová bomba, která zachutná snad každému! Recept na vláčnou čokoládovou pochoutku k odpolední svačině.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařili 2 lidé)


Postup přípravy receptu

Ve vodní lázni si necháme rozpustit rozkouskovanou čokoládu a kaštany. Pokud mají již tekutou konzistenci, přidáme ještě máslo nebo tuk na pečení, rozpustíme také a pořádně promícháme.

Rozpuštěnou hmotu necháme chvíli vychladit. Poté postupně přidáváme jedno vejce po druhém. Nejdříve zamícháme jedno a poté přidáme druhé. Dále přidáme cukr, mouku a nakonec kypřící prášek. Opět vše pořádně zamícháme. Samozřejmě pokud se hmota zdá hodně tekutá, lze přidat více mouky.

Těsto na brownies nalijeme na plech vyloženým pečícím papírem a pečeme asi 10 minut při 180 °C. Záleží na velikosti plechu, čím větší, tím kratší dobu se moučník peče. Na povrchu by se měla vytvořit krusta a uvnitř by měly být brownies pěkně vláčné.

Mléčno-hořké čokoládové brownies se výborně hodí k odpolední kávě!

autor receptu:

Mléčno-hořké čokoládové brownies

Počet přidaných receptů: 3

Ingredience

na porcí
5
skvělý recept
2 hlasujících
  • Recept Mléčno-hořké čokoládové brownies - rozehřívání


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Mléčno-hořké čokoládové brownies

Přidat příspěvek k receptu Mléčno-hořké čokoládové brownies
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept