Mléčná rýže

30 min | hlavní chod | 1 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 263x
Zná ji každý. Je to naše dobrá rýže na sladký způsob. Snadný recept na přípravu výborného sladkého pokrmu.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Rýži uvaříme podle návodu na obalu se špetkou soli doměkka.

Do hrnce nalijeme mléko, přidáme cukr, pudink a uvařenou rýži. Přivedeme k varu a vaříme do zhoustnutí asi 2 minuty. Odstavíme a přidáme kousek másla a mletou skořici. Podle chuti můžeme přidat i vanilkový cukr. Do hotové mléčné rýže lze vmíchat také kousky ovoce, fantazii se meze nekladou.

Mléčnou rýži nalijeme na talíř, ozdobíme podle chuti a ihned podáváme.

Moravanda autor receptu:

Mléčná rýže

Počet přidaných receptů: 182

Ingredience

na porci
2,3
slabší recept
3 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Mléčná rýže

Přidat příspěvek k receptu Mléčná rýže
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept