reklama
hledat uživatel
       

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz, pomozte nám ho otestovat.

Vylepšili jsme pro Vás Vaření.cz

Kdykoliv se budete moci vrátit zpět na starší verzi tlačítkem v pravém horním rohu.

Přidat vlastní recept

Mléčná modelovací hmota

Modelovací hmota, kterou používáme k potahování dortu a formování postaviček na dort. Recept je jednoduchý.


  • 4,7

    12×

    4,6 12
  • 30 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 822 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 1 044 hodnocení

Videorecept: Domácí sekaná z krůtího masa doladěná k dokonalosti

27. 10. 2020

Bábovka

4,7 1 763 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 856 hodnocení

Chutě babího léta od pondělí do pátku

26. 10. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,2 143 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 221 hodnocení

KVÍZ: Vyznáte se v houbách? Prověřte si znalosti v našem testu

26. 10. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,3 617 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 803 hodnocení

Tímto obědem potěšíte celou rodinu: Výborné boloňské špagety krok za krokem

26. 10. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 295 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,4 703 hodnocení

Čokoláda jako hlavní surovina: Dezerty a moučníky pro čokoholiky

25. 10. 2020

Postup přípravy

Z moučkového cukru, sušeného mléka, nahřátého medu a stoprocentního tuku (nenahřátého) uděláme těsto. Do něj pak postupně vléváme po troškách vodu, dokud nám nevznikne hladké těsto.

Mléčnou modelovací hmotu používáme ke zdobení moučníků a dortů.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Mléčná modelovací hmota

    Celkový počet komentářů: 2

    • Dana
      Dana

      vyzkoušeno

      zkoušela jsem to udělat a povedlo se mi to, je to výborný recept

      24.11.2015 15:53:06

    • Pepíno
      Pepíno

      možnost použití

      Hmotu lze chutí přiblíží marcipánu přidáním mandlové tresti. Na 200g hmoty 3ml tresti. Hmotu můžeme podle potřeby zahustit sušeném mlékem

      23.11.2015 20:56:39


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Mléčná modelovací hmota

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.