Jednoduše připravené plátky býčího kýty s divokou rýží a olivami. Lze použít beránčí, telecí nebo vepřovou kýtu.
3 dl | olivový olej |
300 g | zelené olivy |
1 lžička | indické kari |
1 lžíce | jemná sůl |
600 g | mladá býčí kýta |
2 lžičky | zelený drcený pepř |
2 dl | španělské sherry |
300 g | dlouhozrnná (divoká) neloupaná rýže |
1 lžička | drcený suchý tymián |
autor doktor no
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena