Miso je sójová pasta, kterou Japonci nebo makrobiotici používají při vaření jako základ pro polévku. Vyrábí se také z hnědé rýže nebo ovsa, ale není to obvyklé. Dnes je miso běžně k dostání. Polévce dodá jemnou chuť, takže není třeba jiného dochucení.
6 šálků | voda |
1 ks | mrkev (větší) |
2 ks | nové brambory |
0.3 ks | hlávkové zelí |
1 ks | letní dýně |
1 ks | žlutá dýně |
2 ks | cuketa |
1 lžíce | bílé, žluté nebo červené miso |
autor Ludvo
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena