reklama
hledat uživatel
       

Miso se zeleninou

Miso je sójová pasta, kterou Japonci nebo makrobiotici používají při vaření jako základ pro polévku. Vyrábí se také z hnědé rýže nebo ovsa, ale není to obvyklé. Dnes je miso běžně k dostání. Polévce dodá jemnou chuť, takže není třeba jiného dochucení.


  • 4,6

    80×

    4,6 80

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 560 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 602 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Postup přípravy

Vodu přivedeme k varu. Zeleninu očistíme, brambory oloupeme.

Brambory nakrájíme na velikost soust, stejně tak dýni, cukinu a mrkev. Brambory a mrkev uvaříme v páře (20 minut).

Zelí nakrájíme nahrubo a spolu s misem přidáme do vroucí vody. Přidáme zeleninu a mícháme, až dýně změknou.

Takto připravené miso se zeleninou je receptem pro 3 osoby.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Miso se zeleninou

    Celkový počet komentářů: 3
    • Daniel
      Daniel

      Komentář k receptu Miso se zeleninou

      Až na to, že by se miso nemělo vůbec vařit, jinak se ztrácí vitamíny. :-)

      02.10.2013 13:07:40

    • Katka
      Katka

      Nestratí tak miso užitečné látky varem???

      16.12.2010 21:05:48

      • Gina
        Gina

        Ano, ztratí. Miso se nikdy nemá vařit! Přidává se až nakonec a polévka se pak už nechá jen dojít pod pokličkou.

        19.10.2012 20:01:30



    Nalezeno receptů: 3

    Přidat příspěvek k receptu Miso se zeleninou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.