reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Mexické pšeničné tortilly

Celkový počet komentářů: 24
  • Veronika
    Veronika

    Komentář k receptu Mexické pšeničné tortilly

    Uvařila jsem podle návodu na 8 porci. Placičky jsou spíš mini tprtilli než plnohodnotné porce

    10.03.2019 16:50:40

  • Zuzana
    Zuzana

    Trochu zmena

    Udělala jsem těsto půl napůl hrubá hladká musela jsem teda prisipavat obě mouky a hnetla jsem aj rukama skórem půl hodiny ale těsto je pecka pravdu si musí Gazdina namazat svaliky a hníst ale placky moc dobře díky za recept

    15.11.2018 12:34:50

  • Filip
    Filip

    Komentář k receptu Mexické pšeničné tortilly

    Výborné, krásně jsme se najedli. Děkuji za recept. :)

    17.12.2016 14:52:00

  • Zuzana
    Zuzana

    Komentář k receptu Mexické pšeničné tortilly

    Dekuji!!!vyborne!dokonce i presto,ze jsem nemela polohrubou a nahradila ji 150g spaldove a 100g celozrnne zitne mouky,byly placky super!!!!

    10.05.2016 10:58:42

  • rdul
    rdul

    Mexické tortilly

    Vyzkoušel jsem a napoprvé vynikající. Nemám k tomu co dodat. Komentáře chytráků, kteří to nezkusili a mají názor, jsou trapné...

    14.02.2016 17:01:07

  • zuzka
    zuzka

    Komentář k receptu Mexické pšeničné tortilly

    Musím pochválit, byly perfektní zkoušela jsem už hodně receptů žádné mi nechutnaly a když už byly dobré nedaly se složit a hned se rozdrobily. Tyhle? jsou super, měkké, složitelné, jednoduché no prostě bomba, doporučuji! Dělala sem podle receptu nic sem nepřidávala a vážně super, Dík :)

    12.06.2015 15:22:36

  • D
    D

    Komentář k receptu Mexické pšeničné tortilly

    Děláno dle návodu. Těsto nic víc nic míň - prostě bylo perfektní, tím chci říct, že jsem nemusela přidávat ani vodu ani mouku,. Bohužel po vychladnutí se tortily nedali složit :( lámaly se... nevíte proč ?

    11.05.2015 15:56:14

    • Pedro
      Pedro

      Re: Komentář k receptu Mexické pšeničné tortilly

      Vychladlé či upně studené tortily ( třeba i kupované) postříkám vodou nahřeju pak na plotně či rozpálené pánvi nebo i mrkvovlnce stačí chvilka jsou znovu teplé vláčné a nelámou se :-)

      13.02.2016 21:33:30

    • Lucka
      Lucka

      Re: Komentář k receptu Mexické pšeničné tortilly

      Tortilly se vzdycky musi nahrat... Nejlepe naparit a pak se s nimi dobre pracuje.. Delala jsem v Kfc a tam se tortilly nejdriv udrzuji v teple a pak se davaji do takoveto naparovaciho supliku a diky tomu se s nima daji delat divy... :-) a kdyz se pak zapecou v grilu ( nebo na panvi) drzi tvar a nerozmotavaji se...

      29.09.2016 10:40:07

  • Wh3st0nE
    Wh3st0nE

    Musel jsem dát mnohem víc mouky, jinak z toho byl lepící se liquid.

    13.04.2013 20:21:00

  • BaSest
    BaSest

    dvakrát víc vody není rozhodně potřeba.. nechala jsem se unést a rovnou dala 2x více vody a bylo to úplně k ničemu ! musela jsem pak přidávat ještě spoustu mouky. takže pro příště se budu držet receptu a ne komentářů =)

    17.02.2013 16:48:40

  • Zuzana
    Zuzana

    No vyskusame. Lebo sme si ich chceli dnes kúpiť a obsahovali same konzervacne látky tak som ich tam nechala. Chcem si ich naplniť rukolou a lososom a jogurtovy dresing s bylinkami. Mnam

    03.02.2013 17:51:23

  • Petr
    Petr

    Chci vyzkoušet :)

    Nemáte náhodou někdo tip na jednoduchou náplň tortilly??
    O víkendu chci vyzkoušet :)

    31.01.2013 09:57:06

  • Lenyska
    Lenyska

    Zadělala jsem, těsto poněkud tužší. Ale nešlo mi to rozválet aby byly opravdu tenoučké... Ale chutove jsou super

    05.01.2013 18:04:27

  • Tomááš
    Tomááš

    Mexická tortila se nedělá z pšenice, ale z kukuřice!!! Tohle je jen evropská náhražka.... :-(

    26.09.2012 22:11:05

    • Michal
      Michal

      Původní Tortilla je ze Španělska z pšeničné mouky. Ta mexická vznikla později a teprve na ní začli používat kukuřičnou mouku. Tu je však trošku složitější sehnat u nás v ČR.

      25.05.2013 14:20:45

    • shteepa
      shteepa

      Kukuřičná mouka lze snadno sehnat třeba v Kauflandu, horší je pak příprava těsta na tortilly, mouka musí být hladká, aby se těsto netrhalo.

      05.11.2016 19:19:34

    • Tom
      Tom

      ba ne v Mexiku mají i pšeničný placky a jsou úžasný mě ty kukuřičný moc nejedou... tam kde jsem byl já to měli tak napůl běžně nastůl dávali oboje

      05.01.2017 00:10:30

  • andy (tecka) macurkova
    andy (tecka) macurkova

    opravdu dobré

    jednoduché, chutné, akorát to vyválení dává trochu zabrat, asi bych do receptu uvedla, že je třeba asi tak dvakrát tolik vody

    14.04.2012 10:10:02

  • debie
    debie

    tortilly sou vynikajicíí

    11.03.2012 18:27:57

  • schin.gabriela
    schin.gabriela

    Mě se naopak zdál poměr surovin tak akorát a tortilly jsou vážně vynikající!

    12.04.2011 19:45:22

  • janaM
    janaM

    celkem to šlo .o))

    Tak tak jsem je zadělala podle receptu, ale musela jsem dát jednou tolik vody . Manželovi moooc chutnali.

    15.02.2011 21:45:29

Nalezeno receptů: 24

Přidat příspěvek k receptu Mexické pšeničné tortilly

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.