reklama
hledat uživatel
       

Komentáře k receptu Mexické chilli con carne

Celkový počet komentářů: 8
  • Milan
    Milan

    Komentář k receptu Mexické chilli con carne

    Bože, co je to s odpuštěním za počeštělou sračku... Aspoň tomu dejte jiný název když vytváříte taková jídla. Kde je základní koření jako cumin, skořice nebo koriandr. Bez toho vám vyjdou jen ohřáté fazole. Kde je hořká čokoláda?? Nacpat někam Podravku...to je ubohost.

    29.07.2015 14:43:12

  • Kuchařík
    Kuchařík

    Dávat do jakéhokoliv jídla podravku, solamyl je fakt nechutné!
    A v komenřáti doporučené brambory a dokoce kari ... rozum zůstává stát. To je pejsek a kočička. Kdyby se Vaše recepty nazvaly "Co dům dal aneb variace na Eintopf", tak by se to dalo pochopit.

    11.03.2011 19:32:10

  • MIXER
    MIXER

    nedělejte si y lidí srandu..

    Vážená autorko, když už sem vkádáte variaci na chilli con carne, nazvěte recept prosím příslušně, jak má pak člověk hledat recept na skutečně pravé a pův odní mexické chilli?? V tom není ani náznak smetany, nikdy se nedělá z mletého (ale dusí se x hodin aby se maso rozpadlo) a například jednou z dominantních chutí je římský kmín, bez kterého chilli con carne nebude nikdy ono.. Aneb abzch to shrnul, jak by jste se koukala na českou kachničku na římském kmínu, kdyby se do zelí přimíchal např rozmarýn? možná bz to bzlo pořád dobré jídlo, ale děkuji, dal bzch si radši tu českou variaci ;)

    06.12.2010 12:10:25

    • Fenekl
      Fenekl

      Re: nedělejte si y lidí srandu..

      Naprostý souhlas... Autorka bude asi známa pana Babicy, jinak to není možné.
      A jen na doplnění - chili con carne není mexické, ale americké jídlo (z Texasu).

      14.01.2011 17:06:05

  • Radunka
    Radunka

    Tak výbornej recept a tak hnusná fotka k tomu...

    13.06.2010 10:31:31

  • Radunka
    Radunka

    Vařím to celkem pravidelně a má to docela i úspěch. Doporučuju používat fazole Heinz- ostatní nejsou dobré

    23.02.2010 07:52:51

    • Radovan
      Radovan

      Re: mexicke chili

      ja robím podobné,skúste: Suchá jeden deň namočená tmavá fazuľa 500-750g, na kocky nakrájané udené moravské meso500g, 3 - 4 zemiaky nakrajané ako uhorka do šalátu po hodine pridané a soľ. Na panvici: olivový olej cibuľka, slaninka,cesnak, 4 suché a podrvené (doma vypestované) chili papričky, čierne korenie (pepř -ja som za názov piper /po východoslovensky/ neskôr pochopíte ),oregano, kari a na koniec paradajrový pretlak 200-300g. Niekedy to zahustím ešte kukuričným škrobom. Je to vcelku jemne pálivé

      04.07.2010 15:09:26

Nalezeno receptů: 8

Přidat příspěvek k receptu Mexické chilli con carne

Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.