reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Meruňkové cookies

Povedený recept na máslové sušenky. Ke kávičce jako stvořené!


  • 4,4

    4,4 7
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Energetická hodnota

1820 kJ / 434,9 kCal
(na 1 porci)

Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 562 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 828 hodnocení

Lněná semínka: Výživový poklad a superpotravina v našem jídelníčku

21. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 604 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Recept na domácí pizzu Margherita krok za krokem

21. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Recept na jablečné lívance krok za krokem

20. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Recept na pečenou kachnu se zelím krok za krokem

19. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 543 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Postup přípravy

Máslo necháme změknout. Připravíme si ostatní ingredience. Sušené meruňky prolijeme horkou vodou a osušíme. Nakrájíme na kousíčky.

Máslo zpracujeme s cukrem, moukou, práškem do pečiva a vejcem v těsto. Přidáme meruňky a ještě jednou dobře promícháme.

Plech vyložíme pečícím papírem a z těsta děláme hromádky - cookies. Dáváme je dál od sebe, kdyby měly tendenci roztékat.

Cookies s meruňkami vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 15 minut, až jsou okraje zlatavé.

Meruňkové cookies jsou nejlepší pár dnů proleželé, pěkně nám změknou.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Meruňkové cookies

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.