Merenda ze švestek

1 hod | omáčka | 4 porce | česká kuchyně | vegetariánský recept | recept zobrazen: 2851x
Recept na jednoduchou švestkovou omáčku, která je vynikající s čerstvým pečivem.
Komentáře receptu 2


Postup přípravy receptu

Švestky vypeckujeme. Přidáme k nim cukr, svitek celé skořice, 3 hřebíčky a vaříme na plotně, až se švestky rozvaří.

Vezmeme 1 šlehačku a rozkvrdláme v ní 2 lžíce hladké mouky. Smetanu nalijeme do hrnce se švestkami a necháme povařit. Podle chuti ještě přisladíme.

Merendu ze švestek podáváme teplou s rohlíkem. Výborná je i studená.

Lenka autor receptu:

Merenda ze švestek

Počet přidaných receptů: 1

Ingredience

na porce
Vaše cena 1699 běžně 3480 Kč sleva 51 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Merenda ze švestek

Celkový počet komentářů: 2
Nalezeno receptů: 2
Přidat příspěvek k receptu Merenda ze švestek
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept