reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Melounová zmrzlina

Šťavnatý meloun ve spojení s vanilkou vás v tomto receptu okouzlí.


  • 4,5

    4,5 8
  • 10 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 627 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 885 hodnocení

Videorecept: Špagety s krémovou houbovou omáčkou

27. 1. 2020

Bábovka

4,7 1 638 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 714 hodnocení

Recept na jablečný závin krok za krokem

25. 1. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 181 hodnocení

Maso k uzení: Pochutnejte si na krkovici i slanině

25. 1. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,2 577 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 708 hodnocení

Recept na kynuté buchty s povidly krok za krokem

24. 1. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 276 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 588 hodnocení

Luštěniny nás nabijí životní energií: Jak je snáz zařadit do jídelníčku?

23. 1. 2020

Postup přípravy

V teplé vodě necháme rozpustit cukr, uvaříme sirup a po zchladnutí ho smícháme s rozmixovaným vypeckovaným melounem, vanilkovými jogurty a citronovou a limetkovou šťávou.

Směs dáme zamrazit.

Melounová zmrzlina je dobrá samotná i jako součást pohárů.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Melounová zmrzlina

    Celkový počet komentářů: 1

    • Michal
      Michal

      Melounová zmrzlina

      Dobrý den, chci se zeptat na co je tam ten vanilkový cukr, když v postupu nikde není o něm zmínka, ale v ingrediencích je? Děkuji za odpověď.

      16.06.2019 11:47:07


    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Melounová zmrzlina

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.