reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

na potření

náplň

těsto



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 627 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 885 hodnocení

Videorecept: Špagety s krémovou houbovou omáčkou

27. 1. 2020

Bábovka

4,7 1 638 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 714 hodnocení

Recept na jablečný závin krok za krokem

25. 1. 2020

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 129 hodnocení

Segedínský guláš

3,3 2 181 hodnocení

Maso k uzení: Pochutnejte si na krkovici i slanině

25. 1. 2020

Luxusní koprová omáčka

4,2 577 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 708 hodnocení

Recept na kynuté buchty s povidly krok za krokem

24. 1. 2020

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 276 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 588 hodnocení

Luštěniny nás nabijí životní energií: Jak je snáz zařadit do jídelníčku?

23. 1. 2020

Postup přípravy

Cukr, vejce, med, mléko, sodu a máslo dáme do kastrůlku a zahřejeme. Rozehřátou směs odstavíme a zpracujeme s hladkou moukou v tuhé těsto, které rozdělíme na 5 dílů.

Každý díl rozválíme na pečícím papíře a pečeme na 180 °C 4 - 5 minut.
.
Na krém svaříme mléko s polohrubou moukou a necháme vychladnout. Mezitím si vyšleháme másloa s cukrem, vanilkovým cukrem a žloutky. Smícháme s vychladlou kaší. Tímto máme krém na medovník hotový.

Každou upečenou placku potřeme rumem, krémem a posypeme strouhaným perníkem smíchaným s ořechy. Vrch medovníku s krémem můžeme postříkat cik-cak čokoládou.

Medovník s krémem a ořechy necháme před podáváním 2 dny odležet.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Medovník s krémem a ořechy

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.