Medailonky z vepřové panenky pečené v mandlové krustě

1 hod | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 2303x
Recept na lákavé medailonky z vepřové panenky pečené v mandlové krustě.
Okomentuj recept jako první


Postup přípravy receptu

Čerstvou vepřovou panenku osolíme, opepříme a obalíme v nasekaných mandličkách. Zprudka opečeme na pánvi ze všech stran na olivovém oleji. Vložíme do předehřáté trouby na 180 °C na 8 minut. Potom přidáme máslo a vývar a počkáme, až se omáčka zredukuje.

Mezitím si na malé kousky nakrájíme bílé pečivo a přelijeme mlékem vyšlehaným se žloutky. Přidáme petrželku, čerstvý špenát a vše spojíme vyšlehaným sněhem.

Potom panenku vložíme do vymaštěného pekáčku a pečeme na 180 °C asi 25 minut.

Brambory uvaříme, propasírujeme a vyšleháme s máslem a mlékem. Nakonec přidáme jarní cibulku.

Alakarte-cz autor receptu:

Medailonky z vepřové panenky pečené v mandlové krustě

Počet přidaných receptů: 169

Ingredience

2,3
slabší recept
3 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Medailonky z vepřové panenky pečené v mandlové krustě

Přidat příspěvek k receptu Medailonky z vepřové panenky pečené v mandlové krustě
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept