Recept na tradiční velikonoční pečivo, ale tentokrát s ananasem a pomerančem.
1 špetka | sůl |
220 g | máslo |
4 ks | žloutek |
350-400 ml | mléko |
0.5 ks | pomeranč |
1.5 kostky | droždí |
220 g | cukr krupice |
1 lžíce | cukr krupice |
50 g | ořechy |
1 balíček | vanilkový cukr |
1000 g | polohrubá mouka |
150 g | kandovaný ananas |
na potření | |
---|---|
1 ks | vejce |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena