reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Mazanec s ovocem z domácí pekárny

Recept na výborný a jednoduchý mazanec z domácí pekárny.


  • 4,5

    166×

    4,5 166
  • 25×

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Suroviny dáme do pekárny v tomto pořadí: Nejdřív tekuté, pak sypké suroviny a nakonec droždí.

Mazanec pečeme v pekárně na program základní s nastavením propečení kůrky světlé. Při zvukovém signálu přidáme rozinky a kandované ovoce.

Mazanec s ovocem z domácí pekárny je tak hotový téměř bez práce.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Mazanec s ovocem z domácí pekárny

    Celkový počet komentářů: 32
    • Hanka
      Hanka

      Výborný recept. Povedlo se na jedničku

      27.01.2018 17:02:40

    • jarecha
      jarecha

      Chutné a rychlé

      Recept na pečení něčeho sladkého k snídani jsem dlouho hledal. Tento je pro mne výhodný, že to za mne udělá pekárna sama. Výsledek předčil očekávání.

      22.01.2017 13:31:46

    • zdenka
      zdenka

      Komentář k receptu Mazanec s ovocem z domácí pekárny

      Dobrý den,v receptu chybí vajíčko,je to správně?
      Děkuji.

      04.03.2016 11:33:34


      • albie
        albie

        Re: Komentář k receptu Mazanec s ovocem z domácí pekárny

        Vejce není potřeba. Dnes jsem pekla, sice jsem po vykynutí pekla klasicky v troubě (30 minut na 175 stupnů), vejcem jsem potřela hned před pečením, a je to ten nejlepší mazanec, co jsem kdy dělala. Děkuji za recept

        24.03.2016 23:09:36

    • Mlsoun
      Mlsoun

      moje začátky s domácí pekárnou

      Recept musím pochválit. Mazanec se mi povedl a moc nám chutnal. Jen jsem nevěděla kdy mohu pomašlovat vajíčkem a tak jsem to provedla až 10 minut před koncem pečení a nebylo to ono.

      03.03.2016 18:52:02

      • Iv17
        Iv17

        Re: moje začátky s domácí pekárnou

        Nevíte, kolik bych měla použít droždí v kostce(42 g) na 500 g mouky? Se sušeným droždím nerada pracuji...

        04.03.2016 11:18:48

    • brouk
      brouk

      Snad první věc z domácí pekárny, kterou jsem zkoušel a je i dobrá. Tím doporučují začít. Já prvně zkoušel různé chleby a ty mne odradily tak, že pekárna ležela bezmála dva roky v krabici.

      20.11.2011 16:56:28

      • imartincova
        imartincova

        Přesně takhle to dopadlo u nás ( s těmi chleby a pekárnou). Pak jsme vyzkoušeli chlebové směsi z německa (nejlepší je slunečnicový) a přišla jsem na recept na výborné housky a od té doby u nás pekárna jede skoro kažký den. :-)

        01.04.2013 10:10:33

    Nalezeno receptů: 32
    |< << 1234 >> >|

    Přidat příspěvek k receptu Mazanec s ovocem z domácí pekárny

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.