reklama
hledat uživatel
       

Matjesy z cuket

Matjesy z cuket jsou vynikající jako příloha. Dobré jsou i samostatně s chlebem namazaným máslem.


  • 3,3

    3,2 7
  • 1 hod

Ingredience



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 560 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 827 hodnocení

Víno, které se zrodí díky slámě

19. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 602 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 670 hodnocení

Dokonalé kynuté těsto: Tipy a triky nejen k výběru surovin

18. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 170 hodnocení

Hraběnčiny řezy krok za krokem

18. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 567 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 673 hodnocení

Vydatná italská polévka Minestrone krok za krokem

17. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 541 hodnocení

Jablečný ocet - to nejlepší z přírody

17. 10. 2019

Postup přípravy

Cukety oloupeme, zbavíme dužiny a nakrájíme na tenké plátky. Velké cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka. Cuketu smícháme s cibulí, polévkovou lžící soli a necháme asi 3 hodiny uležet.

Pak přidáme cukr, pepř podle chuti, bobkový list, ocet a olej. Vše zvolna přivedeme k varu, povaříme a buď necháme vychladnout a podáváme druhý den, nebo plníme do skleniček a sterilujeme 25 min při 80 °C.

Matjesy z cuket podáváme k jídlům podle chuti nebo fantazie.

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Matjesy z cuket

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.