Netradiční příprava oblíbený matjesů. Vhodnou přílohou jsou brambory vařené ve slupce nebo pečené v alobalu. Jestliže jste koupili matjesy a zjistili, že jsou moc slané nezoufejte. Zalijte je nachvilku neslazenou minerálkou nebo mlékem.
1 ks | paprika |
150 ml | jogurt |
1 ks | cibule |
200 ml | smetana |
2 ks | jablko |
pepř | |
2 ks | okurky nakládané |
citronová šťáva | |
8 ks | matjesový filet |
1 konzerva | ananasové řezy (malá) |
1 lžíce | kopr sekaný |
autor Vilienka
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena