reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

9. místo v TOP 10

Fotografie receptu: Masový vývar se zelím Pak choi

Masový vývar se zelím Pak choi

Vyzkoušejte recept na pikantní polévku se zázvorem a zelím Pak choi. Tento masový vývar přijde vhod po nejrůznějších oslavách, třeba po blížícím se Silvestru.


  • 4,5

    22×

    4,4 22
  • 2 h 40 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

podle chuti



Nejlepší recepty a články

Palačinky

4,5 3 559 hodnocení

Klasické kuře na paprice

4,5 825 hodnocení

Domácí věnečky krok za krokem

16. 10. 2019

Bábovka

4,7 1 600 hodnocení

Bramboráky

4,3 46 669 hodnocení

Tip na zdravou a rychlou večeři: Italské rizoto s rajčaty

15. 10. 2019

Krémová brokolicová polévka 1

4,3 128 hodnocení

Segedínský guláš

3,2 2 169 hodnocení

Přivoňte a ochutnejte: Požitkářský čaj Rooibos

15. 10. 2019

Luxusní koprová omáčka

4,3 566 hodnocení

Smažené karbanátky

4,5 672 hodnocení

Jedlé kaštany: Podzimní pochoutka v receptech

14. 10. 2019

Hustá květáková polévka s vejci a brambory

4,6 269 hodnocení

Zeleninové rizoto s kuřecím masem

4,3 539 hodnocení

Víkendové pečení s ořechy: 6 koláčů, které musíme zkusit!

13. 10. 2019

Postup přípravy

Hovězí maso omyjeme, cibuli a česnek oloupeme a kořenovou zeleninu (celer, mrkev a petržel) očistíme. Zázvor oloupeme a nakrájíme na plátky. Poté vše vložíme do většího hrnce, zalijeme asi 2 l vody, osolíme, přidáme koření (bobkový list, celý černý pepř a nové koření) a přivedeme k varu. Maso vaříme zvolna, dokud nebude zcela měkké. Mezitím rozebereme zelí Pak choi na jednotlivé listy, které omyjeme a překrájíme na nudličky. Jarní cibulku očistíme a nakrájíme na kolečka.

Měkké maso vyjmeme z vývaru a natrháme na kousky. Vývar scedíme do jiného hrnce, ochutíme chilli vločkami, přivedeme k varu a přidáme nakrájené zelí Pak choi. Zeleninu krátce povaříme doměkka a odstavíme z tepla. Nakonec vmícháme jarní cibulku, na kolečka nakrájenou mrkev a vývar se zeleninou podle chuti přisolíme.

Vařené hovězí maso rozdělíme na porce, přelijeme horkým masovým vývarem se zeleninou a ihned podáváme. Vhodnou přílohou je bageta. Chceme-li mít polévku se zelím Pak choi sytější, můžeme do vývaru zavařit jasmínovou rýži a pokrm podávat jako samostatný chod (třeba k večeři).

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Masový vývar se zelím Pak choi

    Celkový počet komentářů: 2

    • Bohuslava
      Bohuslava

      Komentář k receptu Masový vývar se zelím Pak choi

      Nejsem si jistá zda toto jídlo bude dobré ale zkusit to můžeme uvařit ale ne pro nás

      09.12.2016 19:39:06

    • Petr Král
      Petr Král

      Komentář k receptu Masový vývar se zelím Pak choi

      Zajímavý recept. Děkuji za inspiraci.

      29.11.2016 10:09:55


    Nalezeno receptů: 2

    Přidat příspěvek k receptu Masový vývar se zelím Pak choi

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.