reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Masový toast na způsob tataráku

Recept na přípravu teplého masového toastu, který chuťově připomíná tatarský biftek. Výborně chutná i studený. Můžeme ho podávat jako večeři nebo chuťovku při posezení s přáteli.


  • 4,5

    62×

    4,5 62
  • 35 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Ingredience

na ozdobu

na potření

podle potřeby

příloha



Postup přípravy

Mleté hovězí maso promícháme s majonézou, pepřem, solí a nasekanou chilli paprikou. Necháme odležet v chladu asi 30 minut.

Cibuli a česnek oloupeme a jemně nakrájíme. Nať pórku očistíme a nakrájíme na kolečka.

Chleba nakrájíme na plátky, které opečeme na oleji. Topinky potřeme stroužkem česneku.

V hlubší pánvi necháme na oleji zpěnit cibulku a česnek. Vložíme mleté hovězí maso a dusíme doměkka. Když šťáva vysmahne, dochutíme směs kečupem a worcestrem. Podle chuti ještě vmícháme mletý bílý pepř, sladkou mletou papriku, chilli koření a podle potřeby přisolíme.

Masovou směs podáváme s topinkou a zdobíme pokrájeným pórkem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Masový toast na způsob tataráku

    Celkový počet komentářů: 1

    • Gabriela
      Gabriela

      Super večeře, topinky na všechny dobré způsoby my rádi, díky

      23.09.2008 18:24:52

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Masový toast na způsob tataráku

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.