Masový toast na způsob tataráku

35 min | chuťovka | 3 porce | česká kuchyně | recept zobrazen: 74746x
Recept na přípravu teplého masového toastu, který chuťově připomíná tatarský biftek. Výborně chutná i studený. Můžeme ho podávat jako večeři nebo chuťovku při posezení s přáteli.
Komentáře receptu 1
Uvařil jsem to (Recept vařili 4 lidé)


Postup přípravy receptu

Mleté hovězí maso promícháme s majonézou, pepřem, solí a nasekanou chilli paprikou. Necháme odležet v chladu asi 30 minut.

Cibuli a česnek oloupeme a jemně nakrájíme. Nať pórku očistíme a nakrájíme na kolečka.

Chleba nakrájíme na plátky, které opečeme na oleji. Topinky potřeme stroužkem česneku.

V hlubší pánvi necháme na oleji zpěnit cibulku a česnek. Vložíme mleté hovězí maso a dusíme doměkka. Když šťáva vysmahne, dochutíme směs kečupem a worcestrem. Podle chuti ještě vmícháme mletý bílý pepř, sladkou mletou papriku, chilli koření a podle potřeby přisolíme.

Masovou směs podáváme s topinkou a zdobíme pokrájeným pórkem.

Jarka-P autor receptu:

Masový toast na způsob tataráku

Počet přidaných receptů: 1724

Ingredience

na porce
4,5
skvělý recept
60 hlasujících


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Masový toast na způsob tataráku

Celkový počet komentářů: 1
Nalezeno receptů: 1
Přidat příspěvek k receptu Masový toast na způsob tataráku
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept