Masový bochník se žampiony

1 h 15 min | hlavní chod | česká kuchyně | recept zobrazen: 129285x
Masová pochoutka se žampiony.
Okomentuj recept jako první
Uvařil jsem to (Recept vařil 1 člověk)


Postup přípravy receptu

Vepřové maso umeleme, smícháme s vejci, strouhankou, kořením.

Dva plátky anglické slaniny nakrájíme na drobné kostičky, vyškvaříme, přidáme okapané žampiony a asi 2 minutky restujeme. Vychladlou houbovou směs přimícháme k mletému masu.

Z masové hmoty vytvarujeme bochník, který obalíme ve strouhance, dáme do zapékací misky a olej, obložíme zbylými plátky anglické slaniny a dáme do předehřáté trouby na 200°C.

Když je slanina zeshora opečená, přikryjeme bochník alobalem a dopečeme.

Masový bochník se žampiony podáváme s americkými brambory.

konvalinka autor receptu:

Masový bochník se žampiony

Počet přidaných receptů: 546

Ingredience

Vaše cena 3990 běžně 8750 Kč sleva 54 %
Amplion.cz
DALŠÍ SLEVY
3,1
dobrý recept
174 hlasujících

Kuchařky obsahující recept Masový bochník se žampiony

Recept se nachází v 57 kuchařkách
KDI
VARENIE 8355 receptů
rkunesova
Vláďovo kuchařka 1180 receptů
Katika
Katika 1287 receptů


Mohlo by vás zajímat

Komentáře k receptu Masový bochník se žampiony

Přidat příspěvek k receptu Masový bochník se žampiony
* Povinné pole


Kde to žije
Zapojte se do diskuzí pod recepty. Napište svůj názor.

Píšeme jinde




přidat nový recept