reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Masový bochník se žampiony

Masová pochoutka se žampiony.


  • 3,1

    174×

    3,1 174
  • 1 h 15 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Vepřové maso umeleme, smícháme s vejci, strouhankou, kořením.

Dva plátky anglické slaniny nakrájíme na drobné kostičky, vyškvaříme, přidáme okapané žampiony a asi 2 minutky restujeme. Vychladlou houbovou směs přimícháme k mletému masu.

Z masové hmoty vytvarujeme bochník, který obalíme ve strouhance, dáme do zapékací misky a olej, obložíme zbylými plátky anglické slaniny a dáme do předehřáté trouby na 200°C.

Když je slanina zeshora opečená, přikryjeme bochník alobalem a dopečeme.

Masový bochník se žampiony podáváme s americkými brambory.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Masový bochník se žampiony

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.