reklama
hledat uživatel
       
Přidat vlastní recept

Masové karbanátky s cuketou

Kombinace mletého masa s cuketou je velmi vhodná pro přípravu karbanátků. Získají jemnou a nezaměnitelnou chuť.


  • 4,8

    20×

    4,7 20
  • 45 min

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Mleté maso vložíme do mísy, přidáme hrubě nastrouhanou cuketu, v mléce namočené pečivo, vejce, koření a hladkou mouku (podle potřeby přidáme více). Směs dobře promícháme.

Lžící nabíráme porce, které obalujeme v mírně rozdrcených kukuřičných lupíncích (cornflakes) a v ruce dobře propracujeme v karbanátky.

Na pánvi s nepřilnavým dnem si nahřejeme olej, na který pokládáme připravené karbanátky. Karbanátky s cuketou smažíme dozlatova z obou stran.

Masové karbanátky s cuketou podáváme s bramborovou kaší a čerstvou zeleninou, s vařeným bramborem nebo s knedlíkem a kyselým zelím. Chutnají s jakoukoliv přílohou a dobré jsou i studené.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor


Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Komentáře k receptu Masové karbanátky s cuketou

    Celkový počet komentářů: 1
    • Blanka
      Blanka

      Vůbec nám to nechutnalo, narovnal to trochu česnek, takže to chutnalo jako bramborák bez brambor. Hladká mouka je nesmysl, když už, tak strouhanka!!

      28.09.2011 18:47:49

    Nalezeno receptů: 1

    Přidat příspěvek k receptu Masové karbanátky s cuketou

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.