reklama
hledat uživatel
       

Podobné recepty

Načíst další recepty

Postup přípravy

Do pomletého vepřového masa přidáme sůl, vejce a mléko. Vše smícháme a nejlépe do druhého dne uložíme do ledničky.

Vejce na rozpáleném tuku na pánvi usmažíme a přimícháme k nim sekanou zelenou petrželku. Osolíme.

Druhý den si dáme na vál igelit, na něj rozetřeme mleté maso, potřeme kremžskou hořčicí, poklademe plátky šunky a přidáme vychlazená usmažená vejce s petrželkou.

Pomocí igelitu stočíme do rolády a překlopíme do máslem vymazaného pekáče. Sekanou upečeme. Během pečení zalijeme masovou roládu kysanou smetanou.

Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem. Takto připravená sekaná je dobrá i studená s chlebem.

reklama

Poznámka k receptu

Chcete skutečně poznámku smazat?
Ano Ne
×

autor

Uvařil/a jsem recept
  • Přidat poznámku
  • Líbí se mi

    Dejte nám vědět,
    proč se vám recept nelíbil.

    ×
    Sdílet Připnout

    Přidat příspěvek k receptu Masová roláda

    Kliknutím na tlačítko Přidej příspěvek berete na vědomí, že dochází ke sbírání a zpracování osobních údajů. Více informací o zásadách ochrany osobních údajů najdete ZDE.